Flott alpinhelg på Sunnmøre

Postet av Rauma Alpin Klubb den 20. Feb 2016

Jonathan

I helga 13-14.februar tok mange fra Rauma alpin turen til Sunnmøre. Lørdag var det Strandafjellet som var arena, tre renn skulle gjennomføres: 2 Super-G renn, der det første var kretsmesterskap, og i tillegg ble det arrangert Super-kombi: et renn bestående av en omgang super-g og en omgang slalåm. Kretsmestere kåres i klassene fra og med 14 år.

Linus Slettaløkken var den eneste av våre løpere under 12 år som tok turen for å prøve de tøffe løypene på Strandafjellet, han leverte svært god kjøring i urangert klasse G 10 år. I G12 ,vant Philip Storbråten første rennet, kjørte dessverre ut i det andre Super-G rennet, og selv om han leverte en suveren slalåm, fikk han derfor likevel ikke tellende sammenlagtresultat i superkombi. Jonathan Heimen kjempet seg inn til to andreplasser og en 4. plass.

I G14 ble Iver Staurset ble toer i kretsmesterskapet, men vant de to neste rennene klart. Tobias Slettaløkken kjørte inn til to gode 4.plasser, men deltok ikke i Super-kombi pga skade. Oliver Storbråten kjørte ut i begge super-g rennene. Mia Nord har vært mye syk i vinter, men tok likevel hjem to tredjeplasser i Super-G J16. Hun kommer garantert sterkere tilbake når hun blir helt frisk igjen. Jørgen Slettaløkken satset og vant suverent i alle tre rennene, og ble dermed kretsmester i Super-G G16.

Jørgen

Søndag var det slalåm på Fjellsetra. Det var satt en kupert og krevende løype , Philip Storbråten vant suverent, mens Henrik Nord dessverre kjørte ut i første omgang i gutter 12 år . Oliver Storbråten ble vår beste med en 4. plass, og Iver Staurset kjørte ut i første omgang. Jørgen Slettaløkken ledet klart etter første omgang, men falt og mistet ene skien, fullførte på en ski- og kom i mål til jubel fra publikum. Han endte på fjerdeplass til slutt.

Flott innsats av Rauma Alpins løpere i helgen!

Philip


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.