To dobbeltseiere til Rauma Alpin

Postet av Rauma Alpin Klubb den 23. Feb 2016

Philip Storbråten og Jonathan Heimen (G12) sørget for dobbeltseier to ganger denne helga. Først i storslalåm i Hornindal, for så å gå helt til topps igjen i slalåmrennet Ørsta søndag. Tobias Slettaløkken (G14) og Jørgen Slettaløkken (G16) kjørte ut i storslalåm i Hornindal. I Ørsta vant Jørgen Slettaløkken sin klasse i slalåmrennet, Iver Staurset (G14) tok 2.plass og Oliver Storbråten kjørte inn til 4.plass, Tobias Slettaløkken kjørte ut. Linus Slettaløkken deltok også med flott kjøring begge dager i klasse G10.

Vi gratulerer guttene med flotte resultater!0 Kommentar

Trening med Sebastian Solevåg

Postet av Rauma Alpin Klubb den 13. Apr 2015Slalåmtrening med Sebastian Foss Solevåg

I påska hadde Rauma Alpin og Spjelkavik treningssamarbeid, og besøk av World-Cup kjøreren Sebastian Foss Solevåg fra Spjelkavik. Han er for tiden den aller beste slalåmkjøreren i Norge og topp 10 i verden.
Han trente våre løpere som er over 12 år, både torsdag og fredag. Sebastian hadde mye interessant å lære bort og det ble mange som fikk noe å tenke på. Fokus var portpasseringer, balanse og teknikk.
Våre to FIS-løpere Olav og Marie, som for tiden går på Skigymnaset på Oppdal, fikk nye innspill å ta med seg tilbake i treningsarbeidet.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline